Segueix-nos: facebook Instagram

Whatsapp: 608 07 61 13
ProductesProductes Varis › Solucions Salines

Rhinomer fuerza 1

Aigua de mar estèril per a la neteja diària i per a descongestionar les fosses nassals i humitejar-les en cas de sequedat. Es pot utilitzar les vegades necessàries durant el dia però s'aconsella 4 aplicacions per orifici nassal i dia. Indicat per a bebès i nens fins a 2 anys

Més info

Rhinomer Baby

Aigua de mar estèril per a la neteja diària i per a descongestionar les fosses nassals i humitejar-les en cas de sequedat. Es pot utilitzar les vegades necessàries durant el dia però s'aconsella 4 aplicacions per orifici nassal i dia. Indicat per a bebès.

Dos formats:
-Spray nassal
-Monodosis

Més info

Rhinomer fuerza 2

Aigua de mar estèril per a la neteja diària i per a descongestionar les fosses nassals i humitejar-les en cas de sequedat. Es pot utilitzar les vegades necessàries durant el dia però s'aconsella 4 aplicacions per orifici nassal i dia. Nens a partir de 2 anys.

Més info

Rhinomer fuerza 3

Aigua de mar estèril per a la neteja diària i per a descongestionar les fosses nassals i humitejar-les en cas de sequedat. Es pot utilitzar les vegades necessàries durant el dia però s'aconsella 4 aplicacions per orifici nassal i dia. Nens a partir de 6 anys i adults.

Més info
  • 1