Segueix-nos: facebook Instagram

Whatsapp: 608 07 61 13
ProductesBebèHidratació i Higiene Infantil › Productes específics infantils

Mustela bálsamo reconfortante pectoral 40ml

Bàlsam recomfortant pectoral, aquest bàlsam a base d'extracte de mantega de Karitè i extracte de mel, s'aplica mitjançant suaus massatges per a suavitzar i hidratar la pell del bebè, a la vegada que allibera aromes purificants i refrescants de pi i romaní que milloren el seu comfort. Està enriquit, a més a més, amb extractes de til·la i camamilla, que ajuden de forma natural a relaxar el bebè.

Més info

Talquistina 50g

L'acció balsàmica i calmant de la calamina de Talquistina proporciona un alleugeriment de la picor en la pell irritada o sensibilitzada per alguna causa externa, com fregaments, insectes, sudoració exessiva o exposició solar.

Més info

Avène Pediatril Gel crosta làctea 40ml

Està especialment formulat per eliminar amb suavitat la crosta làctea del cuir cabellut del lactant i bebè, Conté tres elements actuis, suaus i especialment humectants, complementats amb Oli d'Ametlles dolces que permet a la crosta làctea desenganxar-se fàcilment.

Més info

Respirets infantil pegats+spray

Respirets pegats infantils: són uns pegats que has de ruixar amb un esprai formulat amb essències de plantes, que produeixen una gran sensació de benestar, faciliten la respiració per el nas, i creen un ambient fresc i delicadament suau.
Ús: obrir el sobre on hi ha el pegat i esrpraiar un parell de vegades el pegat, en el pijama o sota el coixí. També es pot deixar sobre la tauleta de nit o el radiador per impregnar l'ambient del seu aroma natural

Més info

Rhinomer Baby 115ml

Amb el Rhinomer Baby ajudaràs al teu bebè a mantenir destapades les seves fosses nasals, d'aquesta manera podrà respirar de forma normal.
100% aigua de mar. Per bebès des del primer dia.

Més info