Segueix-nos: facebook Instagram

Whatsapp: 608 07 61 13
ProductesHerboristeria Fitoteràpia › Articulacions / Dolor

Arnidol Gel stick 15ml

Refresca i reconforta la pell després d'un cop lleu. Fer una suau fricció en la zona afectada, fent uns cercles de fora cap a dins. Repetir l'aplicació tantes vegades com sigui necessari. No aplicar sobre les ferides.

Més info

Natysal Harpasul Forte 20 ampollas

Inflamació i dolor en fase aguda.  Prendre una ampolla al dia, 15 minuts abans del menjar principal.
Amb harpagofito, ortosifó i salze.

L'harpagofito que té una acció anti-inflamatòria, analgèsica i anti-reumàtica, adequat en els casos de dolor reumàtic, artrosis i artritis. S'utilitza també en tractaments simptomàtics de la ostroartritis crònica, tendinitis, lumbàlgies i ciàtica. Ajuda a calmar els dolors típics de gota.
L'ortosifó és un potent diurètic natural.
El salze conté salicina que redueix el dolor, té propietats analgèsiques, antiinflamatòries i rebaixa la febre.

Més info

Natysal Harpasul Gel 100ml

Gel de ràpida absorció per a cops i dolors localitzats. Amb harpagofito i àrnica.
L'harpagofito té una acció anti-inflamatòria, analgèsica i anti-reumàtica, adequat en casos de dolor reumàtic, artrosis i artritis. S'utilitza també en tractaments simptomàtics de la osteoartritis crònica, tendinitis, lumbàlgies i ciàtica. Ajuda a calmar els dolors típics de gota.
L'àrnica té propietats antiinflamatòries i analgèsiques i és un perfecte complement de l'harpagofito.

Més info

Parchi calor 12h.

Pegat tèrmic. La calor seca es molt eficaç per a les moliesties musculars, articulars i dolors d'esquena. 2 unitats.

Més info

Fisiocrem 250ml

Crema natural per preparar la musculatura i lligaments, per evitar lesions i per dolors musculars. Alleugereix les molèsties provocades per l'exercici moderat o intens. Millora les cames cansades o carregades, també apte per embarassades. Té efectes hidratants a qualsevol part del cos on s'utilitzi.

Més info

Fisiocrem 60ml

Crema natural per preparar la musculatura i lligaments, per evitar lesions i per dolors musculars. Alleugereix les molèsties provocades per l'exercici moderat o intens. Millora les cames cansades o carregades, també per embarassades. Té efectes hidratants a qualsevol part del cos on s'utilitzi.

Més info

Natysal Harpasul 60 comprimits

Inflamació i dolor puntual o crònic. Conté Harpagofito que té una acció anti-inflamatòria, analgèsica i anti-reumàtica, adequat en els casos de dolor reumàtic, artrosis i artritis. S'utilitza també en tractaments simptomàtics de la ostroartritis crònica, tendinitis, lumbàlgies i ciàtica. Ajuda a calmar els dolors típics de gota.

Més info