Segueix-nos: facebook Instagram

Whatsapp: 608 07 61 13
ProductesDermocosmètica facial › Arrugues Fermesa

Natysal Retinol nit amb Vit.C+Àcid Hialurònic 50ml

Emulsió ultravitaminada amb una acció antiarrugues i tenso-reguladora excepcional.  La pell esdevé més llisa, densa i lluminosa. Indicada per actuar a la nit, quan la pell és més receptiva i s'incrementa l'eficàcia de la reparació cel·lular.

Més info

Uresim antiarrugues i reparador 50ml

Emulsió discretament grassa que aporta els elements idonis pel mantenimient de la pell en les seves condicions òptimes d'hidratació i benestar. Millora l'estat general de la pell i assegura la seva flexibilitat i suavitat. Minimitza els signes de l'envelliment cutani (deshidratació, arrugues i flaccidesa) i la pell es presenta més regular, llisa i jove. Amb oli de rosa mosqueta i àcid hialurònic.

Més info

Germinal acció immediata 5 ampolles

Vitalitzador instantani per a tot tipus de pells.

Germinal Acción Inmediata, s'ha d'aplicar sempre que es desitgi estar més jove en pocs minuts. La seva acció és tant espectacular com immediata, proporcionant una pell més suau, més flexible i més ferma, la desaparició de tot senyal de cansament en la cara i una cara més lluminosa. D'aquesta manera la cara queda preparada per a un maquillatge perfecte.

Més info

Sesderma C-Vit facial 50ml

Hidratació per a la pell cansada, mate i apagada. Prevenció i tractament del fotoenvelliment cutani. Torna a la pell la vitalitat, lluminositat, fermesa i elasticitat perduts pel pas del temps o per les agressions externes (exposicions solars, tabac, contaminació, ...). Indicat per a tot tipus de pells.

Més info

Marnys oli Rosa Mosqueta spray 100ml

Oli pur de Rosa mosqueta obtingut per premsada en fred de cultiu ecològic certificat.
Ajuda a regenerar, a hidratar la pell i a prevenir els signes de l'envelliment. Textura lleugera i fluïda.

Més info

Vichy Neovadiol GF Pells seques

    Arrugues per canvis hormonals (menopausa). Per realçar pòmuls, redefinir oval facial i coll. Reconstrueix capa a capa la pell. Resultats a partir de 10è dia.

Més info

Vichy Neovadiol GF Nit

   Arrugues per canvis hormonals (menopausa). Per realçar pòmuls, redefinir oval facial i coll. Reconstrueix capa a capa la pell. Resultats a partir de 10è dia.


 

Més info