Segueix-nos: facebook Instagram

Whatsapp: 608 07 61 13
ProductesHerboristeria Fitoteràpia › Vitamines i Minerals

Natysal Jalea Real Clàsica 20amp

Complement alimentari a base de Gelea Reial fresca, Pròpolis, Aminoàcids i Vitamines. Millorar la vitalitat , augmenta l'energia i prepara el cos per afrontar les èpoques més fredes.

Més info

Lajusticia Oli de fetge de Bacallà 90perles

Aliment ric en vitamina A i D i àcids grassos poliinsaturats. La vitamina A és constituent de la porpra visual de la retina i també necessària per a la córnia i mucoses oculars, nasals, bocals, etc. La vitamina D és indispensable per a l'absorció, metabolisme i fixació del calci en els ossos.

Més info

Marnys Complex B 60perles

Les vitamines tiamina (B1), riboflavina (B2), B6, Biotina, B12, C, i Niacina (nicotinamida) ajuden al funcionament normal del sistema nervios.

Més info

Floradix ferro+vitamines

Prenent Floradix l'organisme rep una aportació equilibrada de vitamines i ferro essencial per a la formació del teixit sanguini (globuls vermells). Floradix xarop conté gluconato ferrós, una sal del ferro bivalent de fàcil absorció. La fòrmula de Floradix està especialment dissenyada per a optimitzar l'absorció de ferro, amb l'ajuda dels extractes de plantes, sucs de fruites i la vitamina C. La vitamina B12, juntament amb el ferro, intervé en la formació de noves unitats de globuls vermells.

Sense conservants ni alcohol ni lactosa.
Tenim les presentecions de 250ml i 500ml i també en comprimits.

Més info
  • 1